EPSON L3251

0,00 ₺

N11'den Satın Al Kapıda Ödemeyle Satın Al


Ürün Açıklaması

Epson EcoTank L3251 WIFI Mürekkep Püskürtmeli Çok Fonksiyonlu Yazıcı

Bilgisayar üzerindeki resimleri, dosyaları kağıt üzerine dökmeyi sağlayan mürekkep

püskürtmeli Çok Fonksiyonlu Yazıcı kalitesiyle pek çok kullanıcının ilgisini çeker.

Bu ürünü kullanarak renkli fotokopiler elde edebilir, işlerinizi ve ödevleriniz net bir

şekilde dosyalayabilirsiniz.


ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

 

  • ● Ürünü kullanarak maliyeti oldukça düşük baskılar elde edebilirsiniz. Evinizde kullanabileceğiniz fotokopi sayesinde büyük oranda tasarruf sağlayabilirsiniz.
  • ● Fotokopi makinesinin mürekkep tank sistemi oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Kilitli şişeleri yerleştirirken mürekkebin elinize bulaşmasını engelleyebilirsiniz.
  • ● Fotokopi makinesi Smart Panel uygulamasına da sahiptir.

 


Akıllı Sistem

Endüstri 4.0’ın gündeme girmesiyle beraber gelişen akıllı cihazlar fotokopi makinesi için de geçerlidir. Üründe bulunan Smart Panel uygulaması sayesinde baskıya ait tüm işlemler izlenebilir. İnternet bağlantısı sayesinde baskıyı cep telefonunuz üzerinden de takip edebilirsiniz.


Kolay Kullanım

Ürün geleneksel baskı yöntemleri arasında yer alan kartuş kullanımını tercih etmez. Mürekkep tankları sayesinde elleriniz kirlenmeden renkli baskılar hazırlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan rengi seçtikten sonra tanka takabilir ve püskürtmeli yazıcıdan faydalanabilirsiniz.


Yedek Mürekkep

Üründe bulunan kilitli şişeler, öne bakan tanklar, yedek mürekkep şişeleri ve kenarlıksız fotoğraf baskısı özellikleri sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Makineyle beraber gelen yedek mürekkep ise yaklaşık 8100 sayfa siyah-beyaz, 6500 sayfa da renki baskı yapmanızı sağlar. Ayrıca yedek şişe yaklaşık 66 kartuşa denk geldiği için tasarruf etmenize yardımcı olur.


Ürünü Paylaş